Reisetips for Danmarks hovedstad

Din guide til København - tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Uteliv - K�benhavn

Nattklubber

Av gode nattklukbber kan vi nevne Vega og K3, som er blant byens mest populære. Andre "hotte" klubber er Nadsat, Dunkel, Culture Box, Kødboderne 18 og Nord.

Barer og puber

København er full av barer og puber hvor du kan ta deg en pust i bakken i all shoppingen. Med det yrende folkelivet kan du hygge deg med noe godt å spise og drikke, mens du nyter livet som beveger seg forbi.

I gågaten Strøget finner du isbarer som kan friste med en hel rekke sorter innen iskrem. I tillegg er der mange små boder der du kan få kjøpt både kinamat, nystekte vafler og pannekaker.

Kafèer

Kafèene er tallrike i København og du finner alt ifra enkle små bord i gaten, til de litt mer fine kafèene. Du finner disse i alle de forskjellige gatene, om det så er i den mer berømte (beryktetede?) Istedgade, eller i Strøget. Etterhvert som du går gatalangs vil du finne mange alternativer hvor du kan nyte en kopp kaffe med noe godt å spise til.

Uansett hva du er ute etter når det kommer til hva du ønsker å innta av både spise og drikke, vil du garantert finne din smak representert.

Beste festested i Københanv:

Om man er jente eller gutt i København, vil det alltid for noen være interessant å vite hvor den beste festingen finner sted. København har lenge hatt et pulserende uteliv, men de siste par årene har der kommet nye og spennende strøk som kan by på både vill og hemningsløs festing, utsøkt mat av gourmetkokker, samt uovertrufne steder for flørting.

Et av de nyere kvartalene er Kødbyen, eller kjøttbyen. For mange nordmenn er Istedgate en velkjent gate og har også lagt merke til at hele strøket er i forandring. Tidligere var gaten et lite tiltrekkende strøk, men dette har forandret seg til en gate med puls og yrende folke liv. Både inne og ute. Ikke bare er dette et stede der de festglade finner seg til rette, men også det kunstneriske får utfolde seg her.

Et annet sted som absolutt vil være verdt å få med seg, hva angår festing, er Karriere. Dette er også en kunstbar så hvorfor ikke nyte en flørt i vakre og inspirerende omgivelser. Her finner du cafèer, barer, restauranter, og klubber som vil gi deg mer enn nok for en helaften ute på byen. Det som er litt spesielt med denne plassen er at du betaler etter hvilket utseende du har. I praksis betyr dette at du rett og slett blir kategorisert av bartenderen til hvor mye du skal betale. Går du dyrt kledd, vil du dermed betale mer. Ærlig nok sak det!

Finn et perfekt hotell i København

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Fly til København? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.noAnnonsèr her / Your ad here

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta