Reisetips for Danmarks hovedstad

Din guide til København - tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Klubber - K�benhavn

Klubber for enhver smak i København

For deg som ønsker å virkelig ha en heftig kveld og natt og oppleve utelivet i København, kan vi anbefale klubbene i København. Klubblivet er heftig, hett og livlig. Er du nordmann i København vil du raskt skjønne at du har kommet til en by som har gjort klubbkonseptet til noe gjennomført bra. Vi vil absolutt anbefale deg å ta en prat med lokalbefolkningen for å finne ut hvor de beste klubbene ligger. Dette vil være langt lurere enn å bare vandre gatelangs en fredags- eller lørdagskveld for å se om du "treffer".

Nattklubb Vega:

Hvis du har vært endel på nattklubb og ønsker å finn en plass om har rendyrket dette, kan vi anbefale Vega. Førsteinntrykket kan virke noe anonymt og studentaktig, men her er det nattklubb i 6 - seks - etasjer! Dette er en plass hvor du selvsagt må betale inngangspenger, men ikke noe særlig mer enn hva du måtte ha gjort i Norge på en lignende plass. For deg som har den uvanen å røyke, kan vi glede deg med at det på toppen er et stort utendørs røykeareal hvor du kan synde så mye du vil. Det er klart det hadde vært litt kjipt å måtte løpe opp og ned 6 etasjer for å røyke! Er du en som tipser rundhåndet, vil du kanskje oppleve også å bl påspandert en schnaps eller to!

Nattklubb K 3:

K3 er en ny nattklubb som ble åpnet 26.september 2008. Selve inngangen kan minne om en åpen bakgård, og du hører lett musikken og livet fra gaten når døren åpner seg. Der er ingen spesielle kleskoder her, men vi vil likevel anbefale deg å gjerne ta på deg en skjorte og en grei bukse og anstendige sko. Ikke fordi at vi tror du blir nektet adgang uten, men fordi du kanskje vil føle deg utilpass hvis ikke. Her blir du ikke avkrevd inngangspenger og den lange baren gjør at det er lett å komme i kontakt med både lokalbefolkning og folk fra andre deler av skandinavia. K3 er ikke en klubb som kan måle seg med Vega i størrelse, men det intime lokalet gir deg en langt lunere følelse enn på Vega. Vi vil definitivt anbefale deg å avlegge K3 et besøk.

Mulata Social Club:

Mulata Social Club

Mulata Social Club er en egen cubansk-insiprert nattklubb for deg som enten er fra den delen av verden, eller som gjerne vil oppleve en ny del av en fargerik verden. Som seg hør og bør på Cuba vil du også her finne både drikke- og matvarer som er inspirert fra Cuba. Her finner du livemusikk og cubanske rytmer, økologisk is og hjemmebrente bønner til kaffe. Stedet befinner seg på Amager Strandvej 110. Antrekket er casual og her kan du nyte frokost, lunsj, middag, kaffe og drinker. Stedet godtar de fleste kredittkort (Visa, MasterCard og American Express). Les mer om Mulata Social Club.

Finn et perfekt hotell i København

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Fly til København? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.noAnnonsèr her / Your ad here

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta