Reisetips for Danmarks hovedstad

Din guide til København - tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Overnatting - K�benhavn

Mange overnattingsmuligheter i København

Du vil finne en rekke alternativer for overnatting i København. Hvor mye du vil bruke på hotell eller lignende, kan du bestemme helt selv. Muligheten er der og det er bare for deg å velge å vrake i en rekke kvalitetsovernattinger.

Billig overnatting

Skal du finne deg en plass å overnatte i København har du en rekke muligheter. Reiser du på et budsjett og trenger en rimelig pass for overnatting, finner du flere alternativer. For under 500,- kan du få deg en helt grei plass å bo.

Dan Hostel tilbyr rimelig overnatting i enkle omgivelser. Dan Hostel har flere alternativer i København sentrum, og dette kan absolutt anbefales om du ikke har så høye krav til overnattingen. Internett: www.danhostel.dk.

Sömannshjemmet Betel i Nyhavn er også et godt valg. Det ligger sentralt og er noe av det billigste som kan oppdrives i byen. Telefon: +45-33130370.

Hotellene på Vesterbro, som ligger nær Hovedbanegården (jernbanen) er også rimelige, og her bor du helt sentralt i byen.

Litt dyrere

Har du derimot litt mer penger å benytte på ditt opphold, kan Hilton anbefales. Prisen her vil ligge på ca 900,- og oppover pr natt. Et flott hotell!

Hotellrestauranter

På de største hotellene finner du ofte de mer konseptbaserte restaurantene, nemlig hotellrestauranter. Overnatter du på en av disse hotellene vil du også kunne nyte et bedre måltid sammens med en hyggelig og behagelig overnatting. Prisnivået ligger litt over gjennomsnittet, men komforten og utvalget er bra.

På noen av hotellene ligger restaurantene lavt nede, men du har også mulighet til å nyte et bedre måltid mat høyere oppe, med en nydelig utsikt. Dette gir en ekstra opplevelse både for overnattingen og bespisning. Forsøk Restaurant D'Angleterre, Bistroen KBH på Hotel Alexandra eller Alberto K på Hotel Royal.

Finn et perfekt hotell i København

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Fly til København? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.noAnnonsèr her / Your ad here

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta