Reisetips for Danmarks hovedstad

Din guide til København - tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Transport - K�benhavn

Komme seg rundt i København

Det å komme seg rundt i København er langt enklere enn man skulle tro. Det trenger heller ikke koste all verden og avstandene er ikke store i København. Om man sykkel eller taxi så er alt tilrettelagt for at man enkelt og rimelig skal komme seg frem til dit man ønsker.

Sykkel i København:

Som de fleste er vel klar over er Danmark et land som ikke akkurat er preget av de store bakker og fjell. Dette preger heller ikke København, noe som er til stor glede for alle sykkelfantaster. I København kryr det nemlig av syklister. Man skal ikke ha vært i København lenge før det slår en hvor gjennomført sykkelpolitikk denne byen har. Sykkel i København kan absolutt anbefales og her er det lagt til rette for syklister på en utførlig og gjennomført måte. Du finner brede sykkelveier der det virkelig er tatt hensyn til syklister.

Taxi i Købehnavn:

Veinettet i Købehavn er bra og det å ta taxi byr ikke på noen særlig utfordringer. Prisene er det ikke noe spesielt ved. Selv det å få fatt i en taxi en lørdags natt byr ikke på noen særlige problemer. Taxi i Købehavn kan være en grei måte å komme seg fra A til B på en rask og effektiv måte. Noen av de mer kjente taxiselskapene i København er Codan Taxi, TAXA 4x35 og Taxamotor.

sykkeltaxi

For å virkelig kombinere sykkel og taxi, hvorfor ikke ta en sykkeltaxi? Flere steder kan du finne disse lettvinte transportmidlene ventende på nye passasjerer. På denne måten kan du nyte folkelivet uten den minste anstrengelse. Sjåførene som driver sykkeltaxi er meget lokalkjent og her har du mulighet til å både få nyttige tips og en guidet tur i København.

Finn et perfekt hotell i København

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Fly til København? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.noAnnonsèr her / Your ad here

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta