Reisetips for Danmarks hovedstad

Din guide til København - tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Internettcafèer - K�benhavn

Tilgang til internett for alle i København

Pr april 2009 ble det annonsert at det skulle settes opp trådløst nett for alle Købehavns innbyggere. Et såkalt WLAN skal bindes sammen av otspotsoner og gir deg adgang til nettet hvor enn du måtte befinne deg. Købehavn er et knutepunkt for både forretningsreisende og turister og tilgang til internett er derfor sett på som meget viktig. I den forbindelse vil du finne et omfattende trådløst nett.

Dette medfører at du kan surfe gratis om du er på restaurant, på cafè eller hvor som helst ellers i byen. Rundt om i Danmark har det tidligere vært tilgang til nettet på tog, noe som har vært en stor suksess. Også på bussene i Købehavn har der vært trådløs tilgang på nettet og nå gjøres dette i stor skal hvor enn du måtte befinne deg i byen.

Internettkafèer vil du også selvsagt finne, men du er ikke lenger bundet til å sitte trangt med andre hengende over deg. Ta derfor gjerne med deg din bærbare om du skal til København og surf så mye du orker.

Finn et perfekt hotell i København

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Fly til København? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.noAnnonsèr her / Your ad here

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta