Reisetips for Danmarks hovedstad

Din guide til København - tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Hotell - K�benhavn

Rikt utvalg av hotell i København

Hvis du ønsker å overnatte på hotell under ditt opphold i København, har du et rikt utvalg av hoteller å velge i. Du finner både dyre hotell og billige hotell, og det hele avhenger av hvor mye du ønsker å bruke på din overnatting i København. De aller fleste hotellene finner du i København City, som er sentrumsområdet i København. Under finner du et utvalg av hoteller i den høyere prisklassen:

Mellom 2.000,- og 1.500,-:

Mellom 1.500,- og 1.000,-:

Ønsker du en noe rimeligere hotellovernatting kan du blant annet velge blant hoteller som ligger under 1.000,- Standarden vil da være deretter:

Utvalg av hotell er stort, og du kan også ta deg en tur innom Hotell.no (se skjema under) for å finne det hotellet som passer deg best. Overnatting i København kan gjøres helt etter din egen lommebok, og den sentrale beliggenheten til de fleste hoteller, gjør oppholdet enkelt og greit.

Der finnes mange nettsider hvor du kan søke opp hoteller til en rimelig pris og med kart over beliggenhet slik at du får mer ut av ditt opphold. Prøv gjerne også Hotell.no for å finne et hotell og overnatting som passer deg.

Flere hotellsider

Italia

Spania

Andre storbyer

 • Hotell Praha
 • Hotell New York
  • Finn et perfekt hotell i København

   Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
   Fly til København? Vi anbefaler www.travelstart.no

   Travelstart

   Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

   Klikk her for å gå til www.Travelstart.no   Annonsèr her / Your ad here

   Sponsede lenker

   Mer reisestoff

   Regn om valuta