Reisetips for Danmarks hovedstad

Din guide til København - tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Langweekend - K�benhavn

Hvis du er i København bare en helg er det begrenset hvor mye du kan få med deg. Planlegg gjerne, og forhåndsbestill teaterbilletter og restaurantbord  Husk gode sko!

Alder og interesser avgjør gjerne hva man ønsker å oppleve, men byen har mye å tilby både for vennegjenger, par og småbarnsfamilier. Her er noen anbefalte steder å besøke og "ting å gjøre"::

Av gode nattklukbber kan vi nevne Vega og K3, som er blant byens mest populære. Andre bra klubber er Nadsat, Dunkel, Culture Box, Kødboderne 18 og Nord.

Byens beste shopping finner du i Istedgate (mange små, kule butikker) og på Strøget. Istedgate er kjent som den gamle sex-/horegata i byen, men har fått sin renessanse.

Strædet går parallelt med Strøget, og regnes gjerne som det beste området å gå ut og spise på kvelden.

Fristaden Christiania er idyllisk og mindre stigmatisert enn tidligere. Perfekt for piknik om været tillater det!

Carlsberg Bryggeri er hyggelig å besøke. Sjekk åpningstidene, så slipper du bomtur!

Rådhusplassen er sentrum av sentrum, og her er koselig å sitte på utecafèen og ta en kaffi, øl eller en snaps på lørdagen.

Finn et perfekt hotell i København

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Fly til København? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.noAnnonsèr her / Your ad here

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta