Reisetips for Danmarks hovedstad

Din guide til København - tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Kafèer - K�benhavn

En pittstopp på en av de mange kafèene

På en hektisk shoppingrunde, kan fem minutter på en av de mange kafèene gjøre underverker. Om du velger å gjøre pitstoppet langt eller kort, er helt opp til deg, men alternativene er mange. Det vil kanskje være mest nærliggende å tro at å sitte utendørs (hvis været tillater det) er mest attraktivt. Du vil raskt oppdage når du vandrer i København, at det ikke er noe vanskelig å finne en plass for en liten pause fra butikkene.

Rådhusplassen:

rådhusplassen købenDette er en stor åpen plass med et yrende folkeliv. Dette inkluderer også det sedvanlige livet av duer i rikt monn. I umiddlebar nærhet av inngangen til Strøget finner du to kafèer hvor du kan nyte både folkelivet og dyktige panfløyteartister som trekker tilskuere i rikt monn.

Siden dette er en litt trekkfull plass, kan det bli litt kjølig, så det gjelder å være godt kledd. Prisene for både varm og kald drikke er ikke avskrekkende, og for å gjøre opplevelsen fullkommen kan vi også anbefale "en lille en", som da selvsagt er en liten schnaps. Dette kan være et greit utgangspunkt for å lade batteriene til et maraton innen shopping.

Købmagergade:

købmagergadeI krysset mellom Strøget og Købmagergade vil du finne en stor åpen plass med fontene og et folkeliv av de sjeldne. Dette er et av knutepunktene der folkestrømmen fra to store handlegater møtes. Du vil finne en rekke utekafèer sammen med de tallrike restaurantene og har du gått fra Rådhusplassen vil du kjenne at det godt i beina når du setter deg ned her. Skulle været bli for dårlig til å sitte ute, kan du trekke innendørs til Illum som er et stort handlesenter.

Går du opp Købmagergade vil du også være på vei bort fra den hardeste kjernen. Det kan derfor være en god idè å snu i tide og heller trekke ned igjen til Strøget. På vei tilbake vil du igjen oppdage nye kafèer som du ikke visste var der første gang du gikk i gaten. Rett og slett fascinerende!

Finn et perfekt hotell i København

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Fly til København? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.noAnnonsèr her / Your ad here

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta