Reisetips for Danmarks hovedstad

Din guide til København - tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Rosenborg Slott - K�benhavn

De Danske Kongers Kronologiske Samlinger

rosenborg slott

Rosenborg Slott er mye mer enn bare et slott. Primærfunksjonen til Rosenborg Slott er å fortelle historien til de danske konger. Slottet har et stort musèum som gir deg innblikk i historien i en kronologisk rekkefølge. I tillegg til dette er slottet en praktbygning med rik utsmykning og rommer noen av Danmarks største kulturskatter. Gjennom Amalienborgmuseet kan du også følge historien gjennom samtlige av Danmarks konger opp igjennom tidene.

Åpningstider Rosenborg Slott:

Primært er åpningstidene mellom 11-16, men kan strekke seg til 17 i sommerhalvåret. Utenom sesongen så husk på at mandager er slottet og museet lukket for besøkende.

Utstillinger Rosenborg Slott:

Der avholdes en rekke utstillinger ved slottet, og blant annet i 2008 kunne du få med deg PÅ VAGT, som er en ustilling og fortelling om historien om Livgarden for slottet. Blant annet er oppgaven til Livgarden å vokte mengden av kultruskatter som finnes. Livgarden ble forresten opprettet av Kong Fredrik III og feirer sitt 350 års-jubilèum i 2008.

Bespisning Rosenborg Slott:

Ønsker du å besøke slottet, musèene eller overvære noen av utstillingene, kan det trygt anbefales en tur til Traktørstedet. Dette er en koselig cafè der man kan nyte både kalde og varme retter, eller rett og slett bare en forfriskning etter en lang økt ved slottet. I sommerhalvåret kan du nyte en praktfull utsikt, men det anbefales at du ringer inn og bestiller bord på 3315 7620 på forhånd.

Man behøver ikke å kjøpe billett for å besøke Traktørstedet, så her kan man nyte et flott landskap uansett hva man ønsker å gjøre. Åpningstidene til Traktørstedet er de samme som for musèet og Rosenborg Slott. Er dere en gruppe på 15-20 personer, kan du enkelt få istand arrangement utenfor åpningstid også.

Besøk Rosenborg Slott

Finn et perfekt hotell i København

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Fly til København? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.noAnnonsèr her / Your ad here

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta