Reisetips for Danmarks hovedstad

Din guide til København - tips om restauranter, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Billige restauranter - K�benhavn

Disse restaurantene ble nominert til kåring av byens beste billige restauranter av AOK.dk høsten 2008:

Royal Garden

Royal Garden har et kjempeutvalg av gode og billige dim sum-retter til frokost. Spesielt i helgene kan du ved frokosttid oppleve byens kinesiske familier som har tatt på seg finstasen og sitter rundt store bord og spiser sin dim sum.

Casablanca

Den marokkanske Casablanca i Nansensgade er et godt valg. Her kan kan spise et enkelt og godt måltid uten større innhugg i visakortet. Rykende varm tagine med kylling, sitron og oliven er perfekt å varme seg på på en kjølig dag.

La Galette

Det kan være lurt å bestille bord på La Galette, for mange av byens innbyggere legger veien hit. Restauranten er tydelig franskinsporert, og holder til i en bakgård i Larsbjørnsstræde. Her får du blant annet nydelige fylte pannekaker, og serveringen er billig og kjapp.

Yans Wok

Yans Wok serverer rimelige, kraftige retter fra Hong Kong, og har et enkelt interiør  Den sprøstekte anden må prøves!

Vietnam

Københavns eldste vietnamesiske restaurant ved Nordhavn er sjarmerende og hyggelig med sine røde vegger, tykke gulvtepper og store akvarium. Maten er både billig, god og pent tilberedt, og det er moro å prøve å rulle vårrullene selv.

Finn et perfekt hotell i København

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Fly til København? Vi anbefaler www.travelstart.no

Travelstart

Travelstart tilbyr noen av Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har ingen skjulte kostnader, og vi har funnet svært rimelige flybilletter her. Besøk sidene til Travelstart og se selv:

Klikk her for å gå til www.Travelstart.noAnnonsèr her / Your ad here

Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta